keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Tyttöjen ilta

 Tiistai, hiihtoloman eka vapaapäivä! Mulla ei oo monee viikkoon ollu ainuttakaa vapaapäivää töiden ja koulun takii, joten on edelleen tosi vaikeeta käsittää et täl viikolla mul on jopa kokonaista kolme päivää vapaata! Perinteisee tapaa oon tietysti jokaisen niistä ehtiny sopii täyteen ohjelmaa. En oikee osaa pitää pelkkiä himassa hengaus päiviä, jälkeenpäin jää vaan niin turhautunu olo jos ei oo poistunu koko päivän aikana neljän seinän sisältä.
 Eilen tosiaan vietinki sit laatuaikaa parin luokkakaverin kaa.Pidettii kunnon tyttöjen ilta: kuvailua, safkaa ja saunomista.
 Käytii myös hakee Filmtownista kunnon mätöt ja vuokraa leffa. Karkit kyl uppos, mut ikävä kyllä leffavalinta ei osunu ihan nappiin. Korttelivahdit oli luokiteltu komedian puolelle, mut oikeesti kyseessä oli joku äärimmäisen surkee alien- kauhuleffa ja komedia tuli lähinä siitä et päiviteltiin sitä, miten huono leffa oltiin valittu. Buuu!
 Onneks ilta oli muuten mukava ja hyvä seura pelastaa tilanteen ku tilanteen.
 Kaikki ei kuitenkaa aina mee suunnitelmien mukaan. Pian tyttöjen ilta vaihtuki pieniks partyiks muutaman mieshenkilön saapuessa paikalle ja mun alkuperäset yökyläily suunnitelmatki meni vähän mönkään muutamien kommellusten takia. Päädyin sit loppujen lopuks himaan koisimaan, mut eipä siinä mitään, olihan mulla silti hauska ilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti