sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Heureka

Meitsin hiihtoloman vika vapaapäivä. Ihan uskomattoman nopeesti menny koko viikko, ei sitä ehtiny kunnolla ees tajuumaan. Tosin meni se ohi nopeesti tai ei, ni hyvää se on kyl tehny. Oon paljo virkeempi ku oon saanu aamusin nukkua pari tuntia pidempään sekä huomattavasti paremmal tuulella ku vapaa-aikaa kavereille on jääny ihan reippaasti.
 Lauantaina nappasin kaks kärpästä yhellä iskulla ja vietin laatuaikaa sekä poikaystävän, että mun kämppiksen ja parhaan kaverin Mian kanssa. Mulla ja Tapsalla tuli reilu viikko sitte 3½ vuotta täyteen yhessä ja Mialla ja Tonilla puolestaan 4 vuotta, joten päätettiin pitää sen kunniaks "tuplatreffit" ja suunnattiin Heurekan Body worlds- näyttelyyn. Plastinoitujen ruumiiden kattelu ku onki se paras tapa juhlistaa tollasia asioita.
 Näyttely oli upee ja oikeesti tosi mielenkiintonen. Ainoo miinus oli se, etten kuvauskiellon takia saanu heiluu kameran kanssa ko. alueella (kiinnostuneet menköön siis paikanpäälle ihmettelemään). Muualla Heurekassa kyl sain sit paparazzeilla senki edestä.
 Oon viimeeks käyny Heurekas joskus ihan pienenä ja muistelin et koko rakennus ois ollu paljo isompi, mut loppujen lopuks kierrettii loput näyttelyalueet semi nopeesti.
 Pois lähties jäätiin viel ihmettelee pienee lätäkköön ahtautunutta sorsaparvee plus nappailee parit fotot.
 Mian kans koitettii olla söpöjä, mut miehet heitti tapansa mukaa omat häröilyt kehiin improvisoimalla humalaisten kävelytapaa. Niin perus.
 Päivän kruunas yhteinen läskeily-hetki mäkkärissä. En ollu tietonen et pirtelövalikoimaan on tullu uutuutena appelsiinin maku. Oli pakko tietty heti testaa, älyttömän hyvää!
Safkailun jälkee Toni lähti viel juhlistaa omia synttäreitään ku me Tapsan kaa suunnattiin takas himaa viettää rauhallist koti-iltaa Alfan kaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti