torstai 14. helmikuuta 2013

Ystävänpäivän hyväntekeväisyyttä

 Tää päivä poikkes aika paljo normaalist koulupäiväst, ku suunnattiin luokan kans tiemme kohti Veikkolan seurakuntataloo organisoimaa ystävänpäivän hyväntekeväisyystapahtumaa. Koko projetki oli alusta loppuun meijän suunnittelema ja toteuttama ja oli ihan mahtavaa huomata, miten hyvin saatii ryhmänä homma toimii. Ideana oli et tarjotaan eläkeläisille erilaisia hoitokokonaisuuksia, joista oli mahollisuus maksaa haluamansa summa hyväntekeväisyyteen.
 Saavuttii luokan kaa paikanpäälle noin tunti ennen tapahtuman alkua et ehitiin laittaa sekä hoitopisteet että ittemme valmiiks. Tarjolla oli jalkahoitoja, manikyyrejä sekä niska-hartiaseudun hierontaa.
 Tapahtuman ohella saatiin tietysti myös hyvä tilaisuus mainostaa Omnian hius- ja kauneuspuolen palveluita, mikä oli enemmän ku hyvä homma. Toivottavasti mainostus tuottaa tulosta ja uusia asiakkaita eksyy meille päin.
 Päivä meni ihan älyttömän nopeesti ja ite ainaki nautin siitä yllättävänki paljon. Tapahtuma oli jättimenestys ja saatiin paljo kiitosta sekä tapahtumaan osallistuneilta eläkeläisiltä että seurakuntatalon henkilökunnalta.
 Ku viimesetki vieraat oli lähteny, päästiin vihdoin hengähtää ja jakaa kokemuksia päivästä. Ollaan vissii kaikki oikeella alalla, koska oltiin yhtä mieltä siitä et tapahtuma oli erittäin positiivinen ja hauska kokemus. Kiitokset siis meijän ryhmänohjaajalle, joka järjesti meille mahollisuuden organisoida kyseinen tapahtuma sekä ihanille asiakkaille.
 Jaksan aina ihmetellä sitä miten uskomatonta on se, et kohalle on sattunu näin hyvä luokka. Koko hommasta ei ois tullu yhtää mitään ellei osattais toimii ryhmänä niin loistavasti ja ellei luokkahenki ois korkeella. Ku koulu on ohi, tiiän et tuun ikävöimää tätä porukkaa.
 Omnian kosmetologiopiskelijat kiittää ja kumartaa ja toivottaa kaikille mukavaa ystävänpäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti