lauantai 1. syyskuuta 2012

Suomenlinna&Peter Pan, uusinta

Ne jotka on seuraillu mun blogia tietää, et kävin viimekuussa tsekkailee Peter Pan teatteriesitystä Suomenlinnassa. Esityksen jälkee vannoin että meen kattomaan sen vielä uudelleen ja eilen illalla tein lupauksista totta ku suuntasin Mian kaa kohti Suomenlinnan teatteria, kourassa liput illan näytökseen.
Lautalla istuskellessa bongattii tollanen magee purjevene. Oltii aika saletteja et se kuulu Kapteeni koukulle. Meinaan, kattokaa nyt sitä. Oikeesti.
Suomenlinnas kävi aikamoinen puhuri, mut eipä se meijän fiilistä haitannu. Hymy oli korviin asti!
Viimeeks jäi harmittaa ku en ostanu ohjelmalehtistä, mut onneks asian pysty korjaa tällä kertaa. Ite näytöksessä ku ei saa kuvata, ni nyt on ainaki jotain matskuu näyttelijöistä.
Oltii varmaa enemmän täpinöissämme ku kaikki paikalla olleet pikkulapset. Vaik meitsi oli nähny esityksen jo kerran, ni steppailin malttamattomana jonossa ja venasin et ovet aukee. Väsäsin myös episodin smurffilimun kaa, ku epähuomiossa avasin korkin vaik pullo oli vaan hetkee aikasemmin poukkoillu mun laukussa miten sattuu. Voitte vaa arvata miten siin kävi. Hups.
Hetki ennen ovien aukeemista "kadonneen sirkuksen tirehtööri" tuli muurinharjalle kuuluttaa viimehetken ohjeita. Räpsin siihen tahtiin kuvia, et ko. näyttelijä käänty mua kohden levee virne naamalla, osotti suoraan kameraan ja muistutti, että ite näytöksessä ei sitte enää kuvata. Yes sir! Meitsi muistaa kyl pelisäännöt.
Esitys oli ihan yhtä mahtava ku viimeeks, ellei jopa mahtavampi! Olin aika surkeena ku tajusin, et täl kertaa ei enää tuu uusintaotosta, mut minkäs teet. Kaikkee ei voi saada. Kotimatkal haettii Mian kaa viel mäkist vähä iltapalaa ja fiilisteltii näytöstä. Oltii molemmat tismalleen samoilla linjoilla yhen asian suhteen: Peter Pan oli parhautta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti