torstai 6. syyskuuta 2012

Meikkileikit


Muutama huoli on painanu mieltä viimeaikoina, mut mikää ei piristä niin ku hyvän frendin seura! Koulupäivän jälkee suuntasin Inalle kera kameran, luomivärisetin sekä sivellinlajitelman. Neiti ku oli ystävällisesti lupautunu mun koekaniiniks. Pääsin taas lempipuuhiini eli häärii siveltimien, sutien ja palettien kanssa.




Ina on just muuttanu, joten kämppä oli viel aika kaaoksessa. Vaan eipä se mua haitannu! Levittelin tavarani kaikkien muiden kamojen jatkoks ja tein oloni mukavaks. Koekani pallille ja töihin.



Koitin saada aikaan suht luonnollisen mut huolitellun lopputuloksen ja mielestäni onnistuin aika hyvin. Malli ainaki oli tyytyväinen, mikä lienee pääasia. Uskallettiin jopa pihalle pelleilee kameran kanssa! Myös rappukäytävä todettiin kerrassaan oivalliseks kuvauspaikaks. Mahtanu Inan naapurit ihmetellä et mitä oikein tapahtuu...





Innostuttii niin et päädyin meikkaa Inan toiseenki kertaan. Vanhat meikit pois ja uutta tilalle. Vilppu hämmästeli meijän touhuja.

Täl kertaa vähä dramaattisempi look. Ite ainaki diggailin tosi paljo, toi värimaailma on ihana. Ei kyl uskois et käytin yhdeksää eri väriä, näyttää siltä et siin ois korkeintaan kolmea tai neljää.
Otettii viel parit kuvat pihal ja pyörähdettii lähikaupas (joka myös sattuu olee meitsin duunipaikka!), minkä jälkee suuntasin tieni himaan. Such a nice day! Huomenna kouluu ja töitä, pitää mennä ajois nukkuu et jaksaa puurtaa koko päivän. Onneks sunnuntain saa taas hetken hengähtää.

4 kommenttia:

  1. Ihana toi dramaattinen look! :D
    Mikäs sivellin setti toi on mikä kuvissa näkyy? :)

    Terkuin: Riina *the Luokkakaveri* ;)

    VastaaPoista
  2. tais olla Mac: in. Serkku tilas sen mulle joskus aikoinaa jenkeist :)

    VastaaPoista