sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Leffailua

Sunnuntai! Ihana nukkuu pitkäst aikaa aamul nii myöhää ku haluu ja herätä Tapsan vierest siihen ku auringonsäteet tunkee sälekaihtimien välistä sisään. Kipasin virkeenä suihkuun ja ajattelin palaavani viel hetkeks sänkyyn loikoilee, mut ku hipsin takas ni huomasin, et toinen nainen kerkes mua ennen. Meil on Alfan kaa ain ollu vähä kilpailuu huomiost... varsinki aamusin, ku se haluu tulla toivottaa hyvää huomenta.
Pakkohan munki on toisaalt aina loppujen lopuks myönnettävä et Alfa on yksinkertasesti aika liikkis. Plus se osaa ton söpöilyn erittäin hyvin.
Päivän ohjelmana oli mennä kattoo Puhdistus tennispalatsiin. Luin jonki aikaa sitte sen kirjan ja vaik pidinki sitä tarinaa ihan kamalana, tykkäsin Oksasen kirjotustavasta. Nyt oli siis kauhee hinku nähä leffaki. Sitä ennen väännettii kuitenki vähä safkaa. Pihvejä + BBQ ristikkoperunoita.
Ei mikää kaunis esillepano, mut ihan sama. Maku oli loistava ja se lienee pääasia.
Yhen mun frendin piti tulla meijän messii kattoo leffa, mut se myöhästy junasta eikä sit kerennykkään. Rehellisesti sanottuna toivoin itekki leffan jälkee etten koskaa ois koko pätkää nähnykkää. Ei niin etteikö näyttelijät ois ollu hyviä, samoin ku toteutus yleensäki. "Puhdistus" oli vaan yksinkertaseti jotain niin käsittämättömän julmaa, ahdistavaa ja surullista, et leffan jälkee olo oli kaikkee muuta ku hilpee. En todellakaan suosittele. Taisin olla vähä tyhmä ku kuvittelin et leffa ois jotenki pehmeempi versio ku ite kirja. Mua kyl varotettiin, mut en taaskaan kuunnellu. Hups.

Todettii et enskerral Tapsa valkkaa leffan, mulla ku ei tainnu mennä ihan nappiin. Tunnelma oli viel Kilossaki jokseenki hiljanen, joten päätettii vähä keventää sitä kattomal yks jakso Pasilaa. Sen jälkee pystyki sit lähtee hyvil fiiliksil kotia kohti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti