tiistai 18. syyskuuta 2012

Sea life


Mahtava päivä! Päästään ain tiistaisin koulusta klo 12, mikä tarkottaa sitä et iltapäiväks jää vaik kuin paljo aikaa tehä muita juttuja. Tänää päätettiiki sit lähtee Jenun kaa Sea lifeen. Mul oli joku vanha kaks yhden hinnalla- kuponki sinne, joten sisäänpääsymaksu oli molemmille vaan reilut 7e.


Ollaa molemmat oltu pari kertaa ennenki Sea lifes, mut koskaan ei oo ollu noin hiljasta. Ei törmätty käytävillä ku yhteen perheeseen, muuten saatiiki sit kierrellä ihan kahestaan, mikä oli enemmän ku jees!



Merihevosten ruokinta-aika sattu olee just sopivasti ja saatii oma private show. Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja kerto meille vaik mitä uutta noist sulosist merenelävistä.



Yks mageimpii juttui kierroksel oli tää meduusa-huone. Pienet hyytelömäiset otukset lillu valaistussa peilisalissa tollasis putkilomaisis akvaariois. Meduusoi oli muutenki paljo, mut peilien takii tuntu silt et koko huone täytty niist. Näky oli ihan mieletön! Ainoo asia mikä pohditutti oli toi akvaarioiden koko. Pitäiskö niitten olla isompia vai pärjääks noi hyytelöt oikeesti tollases tilassa? Don't know.


Random yhteiskuva random huoneessa. Olikohan toi tila ees tarkotettu yleisölle? Ainaki ovet oli levällään ja siel pyöri screenil joku info- pätkä Sea lifest, et kai se oli. Blondi ja piiloblondi liikentees, mitä voi olettaa.



Kierroksen jälkeen jäätii viel hetkeks viereisille kallioille kuvailee. Häröiltii ihan kunnol, kunnes huomattiin et parkkipaikalle pysäköidyis autoissa oliki ihmisiä jotka tuijotti suoraan meit kohti. Taisivat saada hyvät naurut. Otettii viel parit asiallisemmat poseeraukset ja poistuttii hihitellen paikalta Jenun autolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti