maanantai 29. heinäkuuta 2013

Maustetut kesäkurpitsasiivut

Oon jo pitkää halunnu kokeilla kesäkurpitsaa ruoanlaitossa ja tänää sain todella random idean, miten voisin sitä valmistaa. Halusin jotain kevyttä purtavaa, joten heitin oliiviöljyt pannulle ja siihen päälle muutamat siivut kesäkurpitsaa.
Paistoin siivuja n. 2min ajan per puoli (hella oli kolmosella) ja lisäsin sekaa vähä omia lemppari mausteita. Veikkaan et joku muuki ratkasu vois toimii ihan yhtä hyvin, mut ite tykästyin alla olevaan yhdistelmään.
 Lisäsin basilikat vaan koristemielessä, mut siinä mutustellessa huomasin niiden itseasias toimivan paremmin ku hyvin kesäkurpitsan kaverina. Suosittelen kokeilemaan!
Meitsin toive kevyest välipalast täytty. Kaiken lisäks valmistus oli super helppoa ja nopeeta. Enskerral teen kyl rohkeesti isomman annoksen, testikerran takia jäi nyt vähä pieneks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti