torstai 4. heinäkuuta 2013

Uneton kesäyö

 Mun tän kesän things to do- listan toteuttamattomiin ideoihin kuulu mm. yks yö telttaillen. Koska sää oli ihan loistava, suunnattii eilen pienel neljän hengen porukal Porkkalanniemeen telttaretkelle. Menossa mukana oli meitsin ja meitsin paremman puoliskon lisäks meiän yhteinen frendi Janne sekä poikaystävän jenkkiläst väliaikasesti Suomeen muuttanu broidi Nikolas.
 Ilta meni uiden, grillaten ja eräiden osalta myös puissa kiipeillen. Ennen ku huomattiikaa ni aurinko oli jo laskenu ja kello lähesty puolta yötä.
 Jostai syystä ketää ei kuitenkaa väsyttäny ja päädyttii loppujen lopuks valvoo koko yö läpi.
 Auringonlaskusta auringon nousuun ns. samoilla silmillä. En tiiä mistä se kaikki energia ilmesty ja et miten on mahdollista ettei kukaa ollu valmis menee ees hetkeks nukkumaa, mut ihan kiva näin. Oli mahtavaa pitkäst aikaa valvoo koko yö ja fiilistellä kesää. Tuli ehk pikkase teinivuodet mieleen (hah).
 Viihdyttii Porkkalas johonki yheksään asti aamulla. Kävely autolle taittu viel ihan joutusasti eikä porukka vaikuttani mitenkää super väsyneilt, mut automatkan aikana kaikki muut kuskia lukuun ottamatta simahti. Vaa mikäpä yllätys se on, eiköhän itse kukin ois väsyny siinä vaiheessa ku takana on yli 26 valvottua tuntia.
 Porkkalan reissust jäi tosi hyvä mieli ja meitsil ainaki oli ihan huippu hauskaa! Kaiken hyvän lisäks englannin puhuminen alkaa taas luistaa nyt ku sitä on Nikolaksen Suomeen tulon myötä joutunu käyttää aktiivisesti. Kesäfiilis on huipussaan ja viel on onneks vajaa viikko lomaa jäljellä. Haluun hyödyntää lopunki vapaa-ajan vähintää yhtä tehokkaasti ku mitä oon tähän mennessä tehny ja kokee lisää ikimuistosia hetkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti