torstai 25. heinäkuuta 2013

1 160

 Kesällä näist kuvaussessioista frendien kaa ei vaan näköjää voi saada tarpeekseen. Vihree luonto ja lämmin ilma vaan jotenki inspiroi kuvaamaan. Täl kertaa meitsin kaa visioita toteuttamas oli Jenu. Napattii mukaa kolme kassia erinäisiä vaatekappaleita ja kuvasrekvisiittaa ja suunnattii läheisee metsää. Paikka oli täydellinen. Ei liian kaukana, mut just sopivan syrjässä ihmisten uteliailta katseilta.
 Lähes kaikki mulla mukana olleista vaatteista oli itseasiassa pengottu mamin vaatekaapista (ei, ei sentään ne minishortsit tai hapsureunainen toppi), joten osa kiitoksista näistä  kuvista menee sille taholle. Palautan toki vaatteet pestyinä takasin sinne mistä ne otinkin.
 Näistä "lakana- kuvista" oon suhteellisen ylpeä. Idea onnistu aika kivasti ja Tiimarista heräteostoksena kotiin kulkeutunu ruusu osottautu erittäin käyttökelposeks rekvisiitaks.
 Kolme tuntia, tuloksena kaikella rakkaudella otetut 1 160 kuvaa, joista teille tänne blogiin jaetaan 17. Ai mitä järkeä oli edes ottaa niin montaa kuvaa? Ei ehkä mitään, eikä kyseinen kuvamäärä edes kuulunu alkuperäsiin suunnitelmiin. Niitä vaan tuli, sillä molemmat meistä nautti yhtä paljo kameran edessä ku takanaki olosta. Eikä sen niin väliä, koska paljo iloa ja hyötyä fotoilusta ainaki oli. Kuulumiset on vaihdettu, luovuuden puuskat purettu (hetkellisesti), hyötyliikuntaa harrastettu ja raittiista ulkoilmasta nautittu. Nii ja vatsalihakset treenattu, sen verran tuli naurettua.

8 kommenttia:

  1. Ihan järjettömän upeita kuvia! o: ja ootte molemmat ihan hirmu kauniita! Ja tykkään blogin bannerista ja taustasta :3

    http://cowswings.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kaikista kehuista! Piristit kummasti iltaani :---)

      Poista
  2. Ihanan persoonallinen ja massasta poikkeava blogi :)! Ihana ulkoasu ja aivan järkyttävän upeita kuvia, banneri on myös ihana ;3 Tämä lähtee bloglovinin lukulistalle ehdottomasti ♥

    fffuck-the-what.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihana kuulla, et tykkäilet :) kiitos kehuista ja lämpimästi tervetuloa seurailemaan!

      Poista
  3. vau, hienoja kuvia. ootte molemmat tosi kauniita. :3

    VastaaPoista
  4. Ai että sie oot hurjan kaunis :O

    VastaaPoista