maanantai 8. heinäkuuta 2013

Elämää mökillä

 Meitsin edellinen viikonloppu- ja viimeset lomapäivät, yhyy- hurahti kokonaa mökillä. Lähdön kaa oli kauheita ongelmia, mut onneks lopulta päästii perille saakka. Kyl se vaan menee nii et kerran kesäs pitää päästä käymää mökillä, ei se muuten oo mikää kunnon kesä.
 Kulutin aikaani taas perinteisesti kamera kädessä. Mökkiranta on yks parhait bongailumestoja ja rannan laiturilt löytyki mm. sisiliskoi, rupisammakoit ja hämähäkkejä. Varotus hämähäkkikammosille: älkää kattoko alla olevia kuvia. Ite rakastan näit kaheksanjalkasia otuksia, joten luonnollisesti oli aivan pakko kuvata ku siihen tarjoutu tilaisuus. Esillä rantahämähäkki, vesihämähäkki (Suomen myrkyllisin hämis, random informaatioo) sekä hämähäkin pesä, arvatkaa vaan täynnä mitä.
 Kuvailun ohella tietty saunottii, uitii ja safkattii huolel. Mamin kans oltii ahkeria ja pistettii kasaa "kesäkeittiö", toisin sanoen telttakatos. Aikamoinen blonditesti.
 Loma on ohi mut kesä ei! Onneks niitä vapaapäiviä on työnki ohella, eiköhän täs viel ehi auringosta nauttia ennen koulun alkua.
Ps. Varmaan huomasitte et blogissa tapahtu postauksen myötä pieni uudistus. Tästä lähin kuvat julkastaan isompina ja saman levysinä. Hope you like it!

5 kommenttia:

  1. Ei voi muuta sanoa ko että ihan pirun siistejä kuvia oot saanu noista liskoista ja hämiksistä :D !

    VastaaPoista
  2. Kiitos kysymyksistä!
    Tulin kurkkaamaan aun blogia ja sain kauheet traumat ku mulla on ihan tajuton hämähäkkipelko :D:D:D
    Hienoja kuvia kylläkin, ei siinä mitään! :-D

    VastaaPoista