lauantai 20. heinäkuuta 2013

Photoshoot ja hämmentävät sääolosuhteet

 Perjantain oli jällee mukava iltapäivä ku oltii meitsin hyvän frendin Petran kaa sovittu treffaavamme pitkäst aikaa. Alkuperänen suunnitelma oli piknik Glims- joella, mut epävakaa sää pilas suunnitelman. Todettii että on fiksumpaa valita kuvauspaikka lähempää, joten suuntana oli Kartsin kalliot. Liikkeellee lähtiessä sää oli aurinkoinen, mut paikanpäällä alko järkyttävän rankka sadekuuro. Se ei kuitenkaa lannistanu meitä vaa otettii sateesta ilo irti. Lopputuloksena ihan huikeita kuvia!
 Sade kuitenki loppu yhtä nopeesti ku oli alkanukki ja aurinko pilkisti esiin pilvien takaa. Päästii siis jatkaa fotoiluu aurinkoisis kesämeiningeis.
 Mulla ei oo mitään hajua kuinka kauan me oikee pyörittiin ulkona kameran kaa, mut jossai välissä hypättii fillarien kyytii ja poljettii takas meitsin kämpille nauttii piknikkii varten ostetuist kesäherkuist.
 Loppuillast halusin viel kuvauttaa itteni Barcelonast ostetus punases mekossa ja Virost ostetuis punasis kengissä. En oo päässy käyttää kumpiakaan viel kertaakaan missää tilaisuudessa, mikä on tosi sääli! No, ainaki voin esitellä niit edes täällä. Arvaatteko muuten mikä oli illan kuvasaldo tällä kertaa? Vajaat 600 fotoa.

6 kommenttia:

  1. Voi hyvänen aika miten kaunis oot! Siistejä kuvia myös, ihan tekis itekin mieli mennä sateeseen hyppimään muuten vaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi, kiitos paljon! :) sateessa hyppiminen on oikeesti aika virkistävää, joten suosittelen lämpimästi!

      Poista
  2. ei voi olla näin ihania kuvia? tykkään hirmusesti liityn! <3

    keksitkö parit kysymykset ja lukijatki on tervetulleita:lifeinmyeyes--hilkku.blogspot.fi

    :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kehuista ja tervetuloa messiin seurailemaan! Toki käyn kurkkailemassa sun blogia, jos sitä muutaman kysymyksen keksis :)

      Poista
  3. Voi vitsi miten hyviä/hienoja kuvia! Hitto kun olis itelläkin joku kaveri jonka kaa lähtis vaan kuvaileen johonkin, mut kaikki on niin tylsiä ettei ne mihkä lähe :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista! Onpa sääli jos ei sun mukaan kukaa lähde, ku ilmeisesti kuvausintoa löytyis. Mul onneks käyny vaa hyvä tuuri ja aika moniki frendeistä lähtee mielellää ulos seikkailee kameran kaa :) ehkä saat viel jonku houkuteltua messiin!

      Poista