torstai 1. elokuuta 2013

In the woods

Eilen oli jälleen kerran aika suunnata frendin kaa kamera kaulassa metikköön räpsii kuvia. En ees jaksa muistaa et monesko photoshoot-sessio tää on tänä kesänä, mut väliäkö sillä. Ainaki talven pimeinä iltoina on paljo ihanan kesäsiä  kuvia joita katella. Joskin, näistäki otoksista voi jo huomata lähestyvän syksyn merkkejä.
Täl kertaa haluttii kuviin ripaus menninkäis- meininkiä. Omast mielestäni idea onnistu ihan hyvin. Nii ja kiitokset jällee mamille vaatteiden lainaamisesta plus seppeleen teosta. Olivat erittäin hyödyllisiä.
 Meitsin mukaa ottamast rekvisiittalaukust löyty hyvin teemaan sopiva tuohitorvi. Muun rekvisiitan tarjoski sit luonto risuineen, heinineen ja käpyineen.
 Useempi tunti tuli taas rymyttyy pusikoissa ja poluilla. Täytyy kyl sanoo et metsä on ihan äärimmäisen rentouttava ja inspiroiva kuvauspaikka.
The woods are where we belong.


9 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis näin piti sanomani:
      Ihania, jotenkin alkukantaisen näköisiä kuvia, varmaan tuosta ympäristöstä, tuohitorvesta ja seppeleestä johtuen! Ja ootte kumpikin tosi luonnollisia kameran edessä, ettekä poseta mitenkään ärsyttävän "teinisti". :D Voisin kehua tätä postausta ja näitä kuvia vaikka loputtomiin, mutta vielä haluan kehua tuota oksallakökötyskuvaa, se on ihana!

      http://pastellinpinkkipikkutytto.blogspot.fi/

      Poista
    2. Kiitos paljo kommentista, ihana päivän piristys :) Jos kuvista välittyy ns. "alkukantaisuus", sillon ollaa onnistuttu tavotteessa, eli mahtavaa!

      Poista
  2. Oi miten kivoja kuvia! Ihana tunnelma:) Muutenkin sun blogi vaikuttaa kivalta, liityin lukijaksi:)

    VastaaPoista
  3. Oot aivan upea! Ihania kuvia ja hiuksesi on tosi ihanat! :)

    VastaaPoista