tiistai 1. tammikuuta 2013

Uuden vuoden uv-ilta

 Eilen se koitti, ikuisuudelta tuntuneen kahdeksan tunnin työpäivän jälkeen. Vuoden viimenen ja pitkään odotettu ilta. Ilta jollon strobo- ja uv-valot pistettiin päälle. Ryntäsin järjettömäl kiireel duunist himaa laittaa itteeni valmiiks ja siivoilee. Onneks mul oli apujoukot valmiina. Mami kuskas mut ensin himaan ja sit Mia ja Toni tuli jeesaa valmisteluis. Samoin Tapsa ja Janne, jotka kotiutu stadista mun näkemyksien mukaan viimetipassa.
 Tiimityössä on voimaa ja saatii kaikki valmiiks ennen kasia ja vikojen tyyppien saapumista. Ikävä kyllä osa porukast feidas viimehetkillä ja kokoonpano oli odotettua pienempi, mut ei se meijän menoo haitannu.
 Iltaan kuulu perinteisesti shishailuu ja kunnon mätöt. Nii ja musiikkii sekä tanssia, tottakai
 Tanssies tuli kuuma joten siirryttii hetkeks porukal partsille ihmettelee rakettei ja leikkii tähtisädetikuilla. Mitä oiskaa uuden vuoden aatto ilman megasuuria tähtisädetikkuja?
 Ku kello löi kakstoista ni oltii koko jengi jo valmiina pihal ampumas rakettei. Mä ja Mia tosin jätettii sytyttäminen suosiol jätkille ja tyydyttii vaa ihailee sivummalt.
 Ikävä kyllä sade ajo meijät aika äkkii takas sisätiloihin, joten räjähteiden ihmettely jäi loppujen lopuks aika vähille. Kemuttaminen jatku neljään asti yöl  kunnes porukka oli vaa ihan liian väsynyttä jatkaakseen enempää. Osattii vissii olla tarpeeks hiljaa ku yhtäkää valitusta ei kuulunu naapureilt. Hyvä niin.
Näihin tunnelmii ja näihin kuviin oli hyvä lopettaa edellinen vuos- ja alottaa uus. Hyvää alkanutta vuotta 2013!

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kuvia! Ja pakko sanoo, et oon positiivisesti yllättyny, et löysin tälläsen blogin, jonka pitäjällä on vähä erikoisempi tyyli, eikä oo mitää massaa. Tykkään tosta tyylistä iha mielettömästi ja se sopii sulle. Ja noi hiukset... Ihanat! :)

    VastaaPoista
  2. Äää, apua! Hei tosi mageeta et tykkäilet meitsin tyylistä :) sun kommentti piristi kummasti iltaa.

    VastaaPoista