torstai 3. tammikuuta 2013

Se normipäivä

 Lyhyehkön mut sitäki ihanemman loman jälkee koitti jälleen se päivä, ku piti nousta kuudelta ja raahautuu koululle. Meil ei vissii koulus tunneta sellasta termiä ku "pehmee lasku", koska alotettii heti aamusta hommat sillä et tehtiin erityisluokkalaisille kasvohoidot. Siin vaihees ku alkaa nuokkuu kasvohierontaa tehdessä ni alkaa tajuu ettei vissii oo unirytmi ihan viel korjaantunu loman jäljilt.
Onneks aloin sit loppupäivää kohden virkistyy ja jaksoin jopa koulun jälkee lähtee hoitaa pankkii muutamat asiat. Saatoin siin samal hairahtuu alennusmyyntei kiertelee ja löysinki itelleni aivan super ihanat talvikengät! Omistan täl hetkellä yhet parit, joten nää kyl oikeesti oli ihan hyvä sijotus. 
 Mukaan tarttu myös läjä sukkia sekä mun tän hetkist favourite mehuu, Aura active päärynä-omenaa. Siin on jotenki ihanan raikas maku! Sääli vaa et yks tölkki maksaa suhteettoman paljo.
 Loppuilta meniki sit datailles ja ruokaa laittaen. Tai no, oikeestaa Tapsa kokkas ja meitsin tehtäväks jäi pistää vesi kiehuu ja spagetit kattilaan. Hävettää myöntää, mut oon kyl meistä se surkeempi kokki. Pitäis varmaa vähä skarpata, ei se ruoanlaitto nii vaikeeta oo.
 Alfaki haisto ruoan tuoksun ja tuli kytikselle et josko sielt tipahtais erehdyksessä joku herkkupala lattialle. Nii perus dogi. Omat safkat kulhos mut ain pitää kytätä herkkujen perään.
Tähä loppuun parit hämmentävät kuvat meijän lämpömittarist. Pisteet sille joka arvaa ton toimintaperiaatteen oikein.

2 kommenttia:

  1. Vähänkö siisti lämpömittari :D en osaa kyllä arvata miten toimii O.o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih, thanks :) tykkäilen siit itekki tosi paljo. Paljastettakoon nyt et se toiminta perustuu nesteiden tiheyksiin ja niiden kykyyn reagoida lämpötiloihin. Jos lämpötila ois 26 tai yli, vaan toi ylin pallero (vihree) kelluis. Nyt ku siin on toi ruskeeki ylhääl, ni lämpötila on about 24. Alin lämpötila jonka toi mittaa on 18, mut eipä sen enempää tarvikkaa ku sisätiloihin toi on tarkotettu. :)

      Poista