torstai 6. joulukuuta 2012

Tanssiaiset


 Oon nyt tän viikon tiistaina ja keskiviikkona kokenu oloni vähän flunssaseks (keuhkoist kuuluu hyvin epämäärästä rohinaa ja silmät vuotaa?), joten pidin pient lomaa koulusta. Kyseenalasesta kunnosta huolimatta mun oli aivan pakko päästä Mian kaa itsenäisyyspäivän kunniaks järkättyihin tanssiaisiin.
 Meitsil meinas käydä vähä huonosti noitten tanssien kaa ku pari jonka kaa olin treenaillu, päätti ystävällisesti ilmottaa lauantain et feidaa mut "henkilökohtasten syiden" takia. Ei siin viel mitään, mut yrittäessäni järkkää tilalle poikaystävääni, Omnia nosti haloon et hei, tänne ei tuoda ulkopuolisia koska kyseessä on oppilaitoksen sisäinen tapahtuma. Nice. Onneks mul on maailman paras frendi Mia, joka ystävällisesti luovutti tanssiparinsa mulle. Mia ku ei omien sanojensa mukaan loppujen lopuks hirveesti edes välitä tanssimisesta, kuhan halus tulla mun messiin.
  Ennen tansseja kuunneltii muutama puhe ja nostettii malja Suomen itsenäisyyden kunniaks. Epäilin vahvasti et nois laseis oli jotain päärynälimun kaltasta- siltä se ainaki maistu.
 Ohjelmaan kuulu viis eri tanssia. Valssi, tango, cicapo, jive sekä oma tanssi. Vähän niin ku lyhennetty versio lukion Wanhoista.
 Tanssien jälkee safkailtiin ja myöhemmin illast DJ kapus lavalle soittaa ja muuki porukka änkes tanssilattialle jammailee. Oli tosi kiva nähä et jengi oikeesti oli ihan messis ja tullu hyväl asenteel tohon tapahtumaan. Tunnelma oli katossa!
 Koska kysees kuitenki oli koulun järkkäämä tapahtuma ni kemut päätty aivan liian aikasin, eli noin puol kymmenen aikoihin. Tosin, näin jälkeenpäin ajateltuna se oli ehk ihan hyvä, meitsin keuhkot piti himaan päästyäni nii järkyttävää rohinaa kaiken ton riehumisen jälkeen et ehin jo huolestuu. Tanssiaiset oli kokonaisuudessaan älyttömän onnistunu tapahtuma. Ruoka, seura, tunnelma.. perfect! Ehkäpä ens vuonna pääsee uudestaan jammailee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti