maanantai 3. joulukuuta 2012

Intialaisessa


Vietettii sunnuntain laatuaikaa frendien kaa ja suunnattii intialaisee ralfaan syömään. En oo aijemmin kauheesti syöny intialaist ruokaa, joten ootin aika suurel mielenkiinnol mitä tuleman piti. Ensivaikutelma mestast ainaki oli ihan hyvä.


Ruokalistal oli vaik mitä mielenkiintost, mut päädyin tilaa naudanlihaa (vai olikohan se sittenki lampaanlihaa?) kermases kookoskastikkeessa. En joutunu onneks pettymää, ruoka oli nimittäin ihan super hyvää!
Kaikkien muidenki tilaamat annokset näytti nii herkullisilt et päädyin maistaa jokaista. Yhtä hyviä kaikki! Aijon kyl jatkoski käydä intialaises safkailee, kokemus oli sen verran positiivinen.
Illallisen jälkee Sani ja Paula heitti meijät ystävällisesti himaan ja kävi siin samal tsekkaa meijän kämppää. Sovittii et pidetää joku kerta yhes saunailta. Can't wait for it!
Mua on pitkää ärsyttäny se etten oo opiskelulta ja duunin teolta ehtiny kauheesti harrastaa liikuntaa. Nyt kumminki ku on koira talossa ni siihenki tuli muutos. Oon lähteny iltasin Tapsan mukana viemää Alfaa lenkille ja täytyy myöntää et reipas kävely kirpees pakkassääs tekee erittäin hyvää. Lenkin jälkee voiki sit hyväl omaltunnol hautautuu sohvannurkkaan peiton alle ja juoda lämmint glögiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti