torstai 20. helmikuuta 2014

Kuulumiset hiihtolomalta

Pikakuulumisia lomailijalta. Ylempi foto on meitsin ja meitsin avopuolison viimeviikonloppuselta laivamatkalta Tukholmaan. Kuten näkyy, mä todella iloitsin vapaapäivistä ja aluillaan olevasta lomasta (= 9 päivää joista vaan neljänä päivänä duunia, eikä kouluu ollenkaan. Luxury).

Palkitsin itteeni rankemmast ajanjaksost duunailemal kaikkee mist tykkään ja listast tuliki melko hyvä. Lenkkeilyä, tanssitunteja (viikon aikana sekä dancehall reggaeta että tankotanssia, sepä se vast luksusta oliki), hölmöjen sarjojen tuijotteluu poikaystävän viekussa, shoppailua ja ennenkaikkea pitkää nukuttuja aamuja (joskin meitsin tapauksessa tää tarkottaa sitä et noustaa viimeistää yheksän ja puol kymmenen aikoihin duunaa aamupalaa).

"Loman" lähestyessä loppua mieltä lohduttaa se, et enää yks viikko työssäoppimista jäljellä ja jakso on ohi. Sit kaks iisimpää viikkoa pelkän duunin parissa minkä jälkee se alkaa, viimenen jakso koulussa. Viimeset hampaiden kiristelyt. Viimeset ponnistukset ja motivaation rippeiden tonkimiset. Ja sit... sit mä oon valmis heittää hyvästit koulun penkeille, ainaki taas vähäks aikaa. Huikeeta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti