keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Suomenlinna-Sveaborg

Tänää oli kyllä ihan hirvee sadepäivä, mut uhmattiin frendin kaa säätä ja pitäydyttiin sitkeesti päivän suunnitelmassa, eli Suomenlinna- reissussa. Edes stadin keskustassa jyrähdelly ukkonen ei käännyttäny meitä takasin... ja ai että mä olen ilonen, et pidettiin pintamme. Sade nimittäin lakkas perille päästyä, tuuli oli leuto ja aurinkoki pilkahteli välillä pilvien takaa.
 Ei annettu edes sateen kastelemien paikkojen pilata fiilistä ja piknik-hetkeä, vaan etittiin sitkeesti kuivaa mestaa johon ois uskaltanu takamuksensa laskea. Lopulta sellanen löytyki jonku Suomenlinnan tunnettujen tunneleiden ikkunalta. Tilava, kuiva, rauhallinen ja kaupan päälle mahtavat maisemat.
 Meri ja lakannu sade sai mut super hyvälle fiilikselle. Rakastan merta ja voisin niin kuvitella itteni eläkepäivinä jonku merenrantamökin laiturinnokkaan istuskelemaan. Mun suurinpiin unelmiin kuuluu kans purjeveneen omistaminen ja sillä seilaaminen. Ois ihanaa viettää muutama päivä keskellä merta, kaukana kaikesta muusta.
 Vietettii Mian kaa älyttömän pitkä aika ihan vesirajan tuntumassa fiilistellen meri-ilmaa. Ite tosin en jaksanu kovin pitkää takalistollani istua ku piti päästä kiipeilemään, taiteilee muurilla ja hyppimään rantakalliolla. Taisinpa vissiin vähä jo huolestuttaa kaveriaki peeloilulla liukkaassa maastossa.

 Sen verran sentää jaksoin rauhottua et ehin pari (omasta mielestäni) onnistunutta kuvaa räpsäsee meit ahdistelleista lokeista. Alempana todellinen real life angry bird.

 Vietettii Suomenlinnassa kokonaiset kolme tuntia! Siinä sen näkee, ettei kannata aina antaa sään pilata suunnitelmia. Reissu oli ihan älyttömän hauska ja nyt on ainaki yks asia, jonka voin yliviivata mun tän kesän things to do- listalta.
Meiän suunnatessa takasin lautalle, tihkusade alko uudestaan. Vaan eipä se siinä vaiheessa enää mitään haitannu.

2 kommenttia:

  1. Ai kamala kun nauroin tuolla astetta äkäsemmän näköselle lokille! :-D Ihan mahtava kuva! Hirmu hienoja kuvia on kyllä nuo kaikki muutkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, oi voi :D Voit ehkä arvata, et meilläki oli semi hilpeetä sitä kuvatessa.

      Nii ja hei kiitos!

      Poista