perjantai 21. kesäkuuta 2013

Matkakohteena Riika, day 2

 Foreca oli lupaillu kahelle ekalle matkapäivälle sadetta, vaan onneks meni ennustukset pieleen. Päästiin heti tokana aamuna toteuttaa yks meiän kohdevierailuista, eli vierailu Riikan eläintarhaan. Safkailtii aamupalat hotellil kaikes rauhas, minkä jälkee suunnattii Rimiin hakee eväst ja siit julkisil eläintarhalle. Matka oli sinällään tosi helppo, koska perille menevä ratikka nro 11 lähti ihan meiän hotellin vierestä ja matka kesti vaan n. 20min. Raitiovaunus oli kans selkeet kuulutukset pysäkeistä, joten meil ei ollu mitää vaikeuksia jäädä pois oikees mestas. Eläintarhan sisäänpääsylippujen hintaki oli aika alhanen, nimittäin 4 latia (ainaki jos mun muisti pelaa oikein), mikä on euroissa vajaat 6e.
 Riga zoo oli ihan järven rannalla, eli eläinten lisäks saatii tsekkailla kauniita maisemia. Sääki oli aurinkoinen ja miellyttävän lämmin, joten päätettii ostaa jätskit koko porukalle. Riikas myydään tosi mielenkiintosia jätskimakuja irtopalloina ja mm. minttu-omena ja kirsikkasorbetti pääty meitsin lemppareihin.
 Kulutettiin eläintarhas yhteensä 4½ tuntia, mikä on ihan älyttömästi. Jos matkat lasketaan vielä tohon päälle, ni koko reissuun meni sellaset reilu 5h, eli aika iso osa meiän päivästä.
 Loppuilta meniki sit vaan raflassa ja kaupungilla kierrellessä. Eksyttiin kans paikalliseen shishabaariin hengailee. Siitä kuvia seuraavas postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti