maanantai 22. huhtikuuta 2013

We're gonna make it !

Saku- kisat vasta takana ja nyt pukkaa jo keikkaa. Enää pari viikkoa ja sit kapuun lavalle mun vanhan duetto-kumppanin Inan kaa. Oltiin yläasteaikoina ihan löymätön tiimi, mut ikävä kyllä lukio veti meiät erilleen ja yhessä soittelu- varsinkin yleisölle- jäi vähiin. Onneks satunnaisia keikkoja on kuitenki tarjoutunu ja tietty mm. yhteiset karaoke- ja jammailusessiot piristää sillon tällön.
 Treenipaikkana toimi Inan faijan musamonttu. Muutamassa tunnissa saatiin kolme biisiä hämmentävän hyvään kuntoon. Vielä muutamat treenit ja ollaan priimakunnossa Erikeepper ry:n vuosijuhlia varten. Tuskin maltan oottaa et pääsen taas esiintyy. Tuntuu siltä ettei lavalla voi koskaan viettää liikaa aikaa, ihan sama oliko kyseessä tanssi, laulaminen, pianonsoitto tai näytteleminen. Ku yks esiintyminen on ohi, alkaa kaipaa jo seuraavaa.
Treenailujen jälkee heiluttii viel hetki ulkona kameran kaa ennen ku meitsi suuntas himaan safkailee ja valmistautuu illan tankotanssituntii varten. On muuten äärimmäisen koukuttava laji, ihan näin by the way...

4 kommenttia:

  1. Selailin tässä aijempiakin postauksiasi ja täytyy todeta, että sulla on kyllä mielenkiintonen ja hieno blogi! Ei mikää perus tylsä.
    Ja sinä itsekkin olet kyllä kaunis ja persoonallisen oloinen tyyppi :)

    http://sitasuntata2.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon! Just ihana kuulla että oot tota mieltä :)

      Poista
  2. Ihanat asut <3 ja varsinkin tuo vihreä takki!

    <3:llä http://pirate-ships-and-fairytales.blogspot.fi/

    VastaaPoista