perjantai 19. huhtikuuta 2013

Saku stars 2013

Tiistaina 16.4 startattii vihdoinki dösä kohti Lahtea ja vuoden 2013 Saku Stars- kisoja (SAKU= Suomen ammattikoulujen kulttuuri- ja urheiluyhdistys). Matka kesti noin 1h 30min, eli ei mitenkää tolkuttoman kauan.



Jokaisel kisoihin osallistuval amiksel on omat tiimihupparit. Meitsi ainaki tykkäili noist meiän tän vuotisista. Viimeeks ku olin Joensuun kisoissa ni hupparit oli tylsän valkoset ja kaiken lisäks mallii XL- teltta. Buu. Perillä majottauduttiin koulutuskeskus Salpauksen luokkahuoneisiin. Majotus ei ehkä ollu hienoimmasta päästä, mut kisoihin kuitenki kuulu ilmaset safkat jokasena päivänä, joten ei valittamista. Kaiken lisäks ruoka oli viel super delicious.
Mitä kolmen kisapäivän aikana sit tarkalleen ottaen tapahtuu? Asiaan mennää saman tien, eli jo ekana päivänä startataan kisat käyntiin. Mun ja Mian lauluduo oli mm. heti ekana päivänä klo 14. Illalla myöski pidetään pienet avajaisjuhlat, jossa toivotetaan läsnäolijat tervetulleiks ja nautitaa muutamist esityksistä.
Vapaa-aikaa löytyy enemmän tai vähemmän, riippuen ihan siitä kuinka moneen sarjaan aikoo ottaa osaa. Ite en osallistunu ku kahteen sarjaan, eli random hengailuun oli aikaa enemmän ku tarpeeks. Eka päivä meni lähinä keskustas kierrellessä ja ilta paikallises karaokebaarissa mikki kädessä.
Majottautumisesta viel sen verran, et se on kyl jotain ihan omaa luokkaansa. Kymmeniä ihmisiä pienessä luokkatilassa ja on muuten varma, että unettomuutta esiintyy. Itellä ainaki kahen yön unisaldo oli yhteensä vaan 11h. Sen lisäks koulun käytävillä hiippailu meikkipussukoiden ja pyyhkeiden kanssa on aina yhtä random kokemus.
Tokana kisapäivänä jännitettii meitsin yksinlauluosuutta. Ite olin tosi tyytyväinen suoritukseen, mut ikävä kyllä se ei riittäny kuitenkaa edes finaaleihin asti. Toisaalta, taso oli tosi kova, joten en voi kyllä sanoa et kauheesti harmittais hävitä niin taitaville ihmisille. Oon ylpee siitä et ylipäänsä uskalsin lähtee yrittää ja sain kuitenki suorituksesta paljo kehuja sekä ruusun. Kiitos kaikille tsemppaajille!
Kisojen loppuhuipennus on opikelijabileet, joihin on yleensä järkätty DJ soittelee tanssimusaa pitkin iltaa sekä jtn random esiintyjiä plus muuta pient ohjelmaa (itelläni ei kameraa ollu kemuissa mukana, mut ylempi kuva löytyy mm. täältä).
Lähtöpäivänä oli luonnollisesti haikeet fiilikset. Tapahtuma oli jälleen kerran ihan älyttömän onnistunu ja paikalla oli huippuporukkaa. Viel bussissaki matkalla Espooseen oli Team Omnialla tunnelma katossa. Pidettiin puheita, fiilisteltii toisten suorituksia ja laulettii yhessä kaikkee Robinin Puuttuvasta palasesta lähtien.
On ihan älyttömän upeeta, et tällasia tapahtumia jaksetaan järjestää ja et porukka tulee niihin nii aidon hyväl fiiliksel kisaamaan ja kannustamaa toinen toisiaan.
Ensvuonna kutsuu Vaasa, mikäli en oo sillon ulkomailla suorittamassa työssäoppimista. Toivottavasti eivät mee päällekkäin, koska tätä tapahtumaa ei voi missata!

Ps. Lopuks vielä pari linkkiä videokoosteisiin tapahtumasta. Vähän opiskelijabileitä ja soolotanssijoiden suorituksia. Enjoy.

2 kommenttia:

  1. voi miten kivalta teijjän reissu vaikuttaa !! tuli kamala ikävä amiskaan takasin :c

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva se olikin ja voin kyllä sanoo että ku ite lähen amiksesta ni mullekki tulee sitä ikävä :( varsinki tota kyseistä tapahtumaa. Noh, onneks on vielä yks vuos jäljellä!

      Poista