perjantai 26. huhtikuuta 2013

And I'll always be there for you

 Maanantaina koittaa lähtö Barcelonaan ja sitä ennen on vielä ihan pakko tehä joitain asioita. Things to do- listan kärkeen kuulu mm. parhaan ystävän eli Mian kaa hengailu. Ihan käsittämätöntä, että oon vaan 5 päivää poissa, mikä kuitenki johtaa siihen ettei oltais nähty kahteen viikkoon ellei tälle illalle ois saatu järkättyä yhteistä aikaa. Mitä se taas kertoo ihmisen tärkeydestä, että kaks viikkoa erossa tuntuu jokseenki hankalalta? Jos meitsiltä kysytää, ni aika paljo.
 Vietettii rauhalline hetki juoden teetä ja jutellen kaikest mahollisesta sekä fiilisteltii meiän yhteist lauluharrastusta singstar- pelin parissa. Ikävä kyllä tavaroiden pakkaus ja huominen aamuvuoro pakotti mut suuntaa himaa kohti parin tunnin hengailun jälkeen.
 Lähettii tosi hyvissä ajoin kävelee dösärille ja aikaa jäi vähä fotoomisellekki. Huomatkaa et meitsin kynnet on tehny comebackin! Jouduin viimesyksynä leikkaa ne ihan nysiks koska alotin kosmetologiopinnot, eikä koulussa katella pitkiä kynsiä. Kevään aikana aloin kuitenki pikkuhiljaa kasvatella niitä takas ja heti ku selvis että mun työssäoppimispaikassa ei välitetä vähääkään kynsien pituudesta, annoin niitten kasvaa ihan vapaasti. Alkuperäseen pituuteen on viel matkaa, mut kyl ne jo nyt näyttää hyviltä. Pääsen taas taiteilee kesäks ties mitä lakkauksia, can't wait.
Nyt pitäis viel viikonloppu painaa töitä sekä työssäoppimispaikassa että vakkariduunissa kaupalla, minkä jälkee lähetää reissuun. Voin kyl rehellisesti myöntää et loma tulee todella tarpeeseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti