tiistai 21. tammikuuta 2014

Keikka

 Meitsi on jatkanu blogin kohalla hyvin pitkälti hiljaiseloa, lähinä siit syystä et duuni ja työssäoppiminen ei kauheesti inspiroi kirjottamaa. Siin vaiheessa ku viis päivää viikost menee työssäoppimas ja ne kaks muuta päivää duunis, ei vaan oikeesti oo mitään mistä kertoo. En koe olevani nii hyvä kirjottaja et saisin jotain mielenkiintosta ja inspiroivaa tekstii aikasiks satunnaisia tanssitunneista tai leffaillasta avopuolison kaa.
 Viimeviikon perjantaina kuitenki tapahtu, ku meitsi pääs fiittaamaa D.A.R.E.A ja Paraloneforcea (lue: avopuolisoani ja sen broidia) keikalle Jukeboksii. Kiva pieni perjantai-illan piristys, en koskaa pistä pahakseni ku joku pyytää esiintymää. Tulipaha samal nähtyy niit frendejäki jotka ystävällisesti oli raahannu ittensä paikalle kuuntelee.
Keikan jälkee palasin samantien takas normaaleihi arkirutiineihini, eli la-su duunia mukavat 7h ja eilen lähti taas uus viikko työssäoppimispaikas rullaa. Motivaation löytämine on ajoittain kortilla, mut onneks on frendei ja satunnaisii tapahtumii jotka pitää stressin aisois. Huomenna luvassa treenailua tän kevään Saku stars- kisoihin feat. Mia (Saku ry = Suomen ammattikoulujen kulttuuri ja urheiluyhdistys) ja lauantaina pääsee vatsalihakset koville ku luvassa on stand up- show Sellosalissa. Jotain pientä mitä odottaa duunin täyteisen arjen keskellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti